söndag 16 mars 2008

BOM, första 5 åren.

Vad kul man kan ha med gamla diabilder. Har inte så många gamla foton på mej som liten men desto fler diabilder eftersom min pappa fotade mycket som ung. Nu har jag scannat in en del och håller på att göra en BOM mina först 5 år. Formatet är 8x8. Det är första gången jag jobbar i detta format och det var faktiskt himla kul att prova på. Här är en del av layouterna.




10 kommentarer:

www.mariante.se sa...

Jätte fina LO:sar du gjort!
Visst är det kul med en pappa som tagit en massa foton på en , när man var liten, En del av mina kompisar har knappt några foton av sig själva som små!
Ha en bra vecka!

Anonym sa...

STÖRTSKÖNA layouter, speciellt HO HO!

Anonym sa...

underbara layouter Lotta! O så skoj att diabilderna kommer till användning!
kram o tack för i fredags

Anonym sa...

Jättefina LO´s!!
VIlka fina foton, de ser ut som de är tagna idag! Man är så van att gamla bilder har gulnat och blivit dåliga!! Har du fixat diabilderna själv?

Malin/malwa sa...

läckra!!!

Anonym sa...

Åh så fina layouter!! Roligt tema! Kram ÅsaF

Anonym sa...

Men såååå många underbara layouter!
Gillar dem massor!

Kram
Mette

Marie sa...

åååååh! så många fina!

Lisbet sa...

Jag har opererat mig och har inte åstakommit så mycket på sistone. Men nu känner jag att jag behöver inspiration så jag kör en ordentlig blogrunda för att titta om du skapat något nytt eller hittat på något annat som ger mig inspirationen tillbaka.

Ha en underbar helg

Lisbet sa...

Känner mig lite som en skurk för jag har tagit mig lite tid för en bloggrunda. Känner att jag behöver få lite mer input från andra, hur just du har fått ihop dina alster med färger och form. Det är bara så underbart att få tillfälle att insupa och låta sig inspireras. Ha en skön torsdag.